EcoUp mukana kansainvälisillä innovaatiomessuilla Barcelonassa

EcoUp matkasi marraskuun alussa Business Helsingin mukana Barcelonaan esittelemään innovatiivista kiertotaloustuotettaan Cubecoa. Maailman suurin ja vaikutusvaltaisin innovaatiotapahtuma Smart City Expo World Congress keräsi tänäkin vuonna liki 30 000 ihmistä saman katon alle.

Smart City Expo World Congress järjestetään vuosittain Barcelonassa ja tapahtuma tarjoaa maailman kaupungeille mahdollisuuden kehittää innovaatiotoimintaa sekä yhteistyötä. Eri toimijat voivat vaihtaa näkemyksiään ja ideoitaan älykkäästä kaupunkikehityksestä. Business Helsingin tarjoama mahdollisuus lähteä mukaan messuille esittelemään purkumateriaaleista valmistettua Cubecoa, juontaa juurensa viime syksyn innovaatiohaasteeseen ja Helsingin kaupungin kanssa yhteistyössä toteutettuun pilottipuistoon.

 

 

Neljän tapahtumapäivän aikana teknologiajohtajamme Ilari Hirvensalo sekä projektipäällikkömme Saara Hakamaa edustivat EcoUpia ja Cubecoa Nordic Capitals -ständillä. Tapahtumaan mahtui myös useita pitchaus-vuoroja mm. Smart City Business -forumissa ja The Nordics & the Baltics -lavalla. Päivät rakentuivat useista verkostoitumistapahtumista, asiantuntijapaneeleista ja antoisista keskusteluista, joista antoisimmat ovat jatkuneet kotiin paluun jälkeenkin.

– On ollut hienoa olla mukana Helsingin ja muiden kotimaisten yritysten kanssa. Olemme saaneet tavata hurjan määrään hienoja ihmisiä ja jakaa tarinamme heidän kanssaan. Vastaanotto purkujätteiden kierrättämiseen tuotteiksi on ollut todella innostunutta ja tapaamiset on avanneet oikeita ovia konkreettisten yhteistyötahojen kanssa, Saara iloitsee.

 

 

EcoUpin toiminnan ydin, rakentamisen kiertotalous oli yksi messujen eniten kiinnostusta herättävistä teemoista. Innovaatiotoimijoilla ympäri maailman löytyy kiinnostusta ja halua kehittyä asian tiimoilta, ja kuten arvata saattaa, samojen tavoitteiden eteen työskentelevien kanssa on helppo verkostoitua.

 

 

Lue lisää purkujätteen kierrättämisestä www.ecoupwastex.com tai uudesta kaupunkirakentamiseen suunnitellusta kiertotaloustuoteestamme www.cubeco.fi.

 

Lue Testbed Helsingin kirjoitus aiheesta