Haussa Senior Vice President johtamaan Teknologialiiketoimintaa

Tarjolla on näköalapaikka kiertotalousliiketoiminnan huipulla, sillä haemme Senior Vice Presidenttiä johtamaan ja kehittämään EcoUpin Teknologialiiketoimintaa. EcoUp Oyj on Ekovilla-tuotemerkistä tunnettu, Suomen suurin kiertotalousyhtiö.

 

Tehtävä: Senior Vice President, Teknologialiiketoiminta
Sijainti: Pääkaupunkiseutu

Yrityksemme on kehittänyt ainutlaatuisen patentoidun laitteiston, joka mahdollistaa rakennus- ja purkujätteiden kierrättämisen uusiksi betonin kaltaisiksi tuotteiksi ilman betonin ympäristöpäästöjä. Lisätietoja kehittämästämme teknologiasta ja tuotteista löydät verkkosivuiltamme https://ecoup.fi/tuotteet. Teknologia ja sen tuottamat lopputuotteet ovat nyt kotimaisen ja kansainvälisen kaupallistamisen kynnyksellä ja vaativat osaavaa henkilöä toteuttamaan kaupallistamisstrategiaa.

Tässä roolissa kehität liiketoiminnan tuloksia strategisten linjausten ja työntekijöiden sitoutumisen avulla. Vastaat Teknologialiiketoimintamme kaupallistamisesta kotimaassa ja liiketoiminnan laajentamisesta globaaleille markkinoille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää laajaa kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta liiketoiminnan johtamisesta. Toimintaympäristö tulee olemaan kansainvälinen ja tehtävä edellyttää matkustamista. Sinulla tulee olla halua ja kykyä saada kaupallisia tuloksia nopeasti aikaan. Innostat ja johdat asiakasorientoituneesti ympärilläsi olevia ihmisiä. Kokemus rakennetussa ympäristössä toimimisesta katsotaan eduksi.

Sinulla on:

– Kyky johtaa systemaattisesti projekteja sekä hankkeita

– Vahvat neuvottelutaidot ja halu luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita

– Erinomaiset strategian toimeenpanon taidot

– Taito rakentaa liiketoimintaa kotimaassa sekä ymmärtää kansainvälistä liiketoimintaa ja kehittää skaalautuvaa toimintaa kotimarkkinan ulkopuolella

– Ymmärrys talouden mittareista ja taito numeroilla johtamisesta

– Kyky johtaa, motivoida ja sitouttaa tiimejä

 

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua avainpelurina historialliseen murrokseen, jossa kiertotaloudesta tehdään arkipäivää ja kannattavaa liiketoimintaa. Pääset hyödyntämään sekä laajentamaan liiketoiminnan johtamisen asiantuntemustasi toteuttaaksesi tehokkaita prosesseja. Onnistumisista palkitsemme reilusti. Saat ammattitaitoisen ja sitoutuneen tiimin tuen.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa EcoUp Oyj:n toimitusjohtaja Matti Kaski puh. 0503844668 / matti.kaski@ecoup.fi ja EcoUp Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Tuomas Mikkonen puh. 0408306029 / tuomas.mikkonen@ecoup.fi.

 

HAKU PÄÄTTYNYT