Materiaalit ja palvelut

EcoUp-konserni tuottaa rakennusteollisuudelle laadukkaita uusiomateriaaleja ja kehittää teknologiaa rakennus- ja purkujätteen jalostamiseksi ja uudelleen käyttämiseksi.

Rakennusmateriaalit

Ekovilla

Hengittävän ja luonnollisen lämpimän Ekovilla-eristeen raaka-aineena on uusiokäytetty puukuitu. Ekovilla sitoo hiiltä rakennuksen koko elinkaaren ajan. Ja kun rakennus puretaan, Ekovillan elämä jatkuu, uudelleen ja uudelleen.

Ekologinen Ekovilla

Ekovilla-tuotteet

EcoUp vastaanottaa purkumineraalivillaa ja valmistaa siitä geopolymeerejä, joita voi hyödyntää mm. betonirakentamisessa, asfaltin valmistamisessa ja tiilien sekä pihakivien  valmistuksessa. Geopolymeerit purkuvillasta vähentävät tarvetta neitseellisille materiaaleille.

Lue lisää!

Ikivilla on  teollisuuden ylijäämävillasta valmistettua puhallusvillaa. Kivivilla, josta tuote on valmistettu, on peräisin mm. talo- ja elementtitehtailta sekä rakennusliikkeiltä. Kivivillan paloja syntyy leikkuujätteenä. Nämä leikkuujätepalat kerätään talteen ja niistä valmistetaan CE-merkittyä puhallusvillaa.

Softwool on kierrätetystä lasivillasta valmistettua puhallusvillaa. Lasivilla, josta tuote on valmistettu, on peräisin mm. talo- ja elementtitehtailta sekä rakennusliikkeiltä. Lasivillan paloja syntyy leikkuujätteenä. Nämä leikkuujätepalat kerätään talteen ja niistä valmistetaan CE-merkittyä puhallusvillaa.

Rewool on EcoUpin, Parocin ja Lassila & Tikanojan yhteinen villankierrätyshanke. Elementti- ja talotehtaat, rakennusliikkeet sekä muut asiakkaamme kierrättävät teollisuuden ylijäämävillaa kauttamme. Leikkuuhukasta valmistetaan tehtaillamme CE-merkittyä puhallusvillaa. Puhallusvillat matkaavat konteilla kohti seuraavaa työmaata, jossa suurtehoimurimme puhaltavat villat vaikkapa yläpohjan lisäeristeeksi.

Rakentamisen palvelut

Eko-Collect -kierrätysjärjestelmä kaiken rakennusjätteen keräämiseen ja uusiokäyttöön. Keltainen puristin hoitaa homman! Työmaan kierrätysaste paranee ja materiaali päätyy käyttöön, uudessa muodossa.

​Suurtehoimurointia ja -puhallusta nykyaikaisella ja tehokkaalla kalustolla, jonka imuteho on 4500-8000 kuutiota tunnissa vapaata ilmaa. Käytössä olevan kaluston säiliön tilavuus on 10-16 kuutiota ja käytettävän letkun koko on 6” tai sitä pienempi riippuen työkohteesta.

Imuroitu materiaali pääsee saa kauttamme uuden elämän, uudessa muodossa.

Teknologia

EcoUpin kehittää teknologiaa rakennus- ja purkujätteen kierrättämiseen sekä prosessista syntyvien geopolymeerien uusiokäyttöön lopputuotteissa.

Lue lisää!

Kiinnostaako resurssitehokas ja vähähiilinen rakentaminen?

Jätä meille yhteydenottopyyntö! Me palaamme pikimmin asiaan. Huomaat, kuinka hauskaa ekologisempi rakentaminen onkaan, kun kumppani on oikea!

Jätä meille yhteydenottopyyntö!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.