Materiaalit ja palvelut

EcoUp-konserni tuottaa rakentamisen tarpeisiin laadukkaita uusiomateriaaleja ja kehittää teknologiaa rakennus- ja purkujätteen jalostamiseksi ja uudelleen käyttämiseksi. Tehtävänämme on vastata hiilineutraalin rakentamisen vaatimuksiin jo nyt. Näin mahdollistamme asiakkaillemme ympäristöystävällisen tavan rakentaa ja  tehdä kannattavaa liiketoimintaa.

EcoUp Oyj tuottaa materiaaleja, palveluita ja teknologioita ekologisen rakentamisen tarpeisiin

Materiaalivalinnoilla on väliä, etenkin kun rakennuksen koko elinkaaren aikaisia päästöjä tarkastellaan.

Me toimimme upcycling-periaatteella. Se tarkoittaa sitä, että hyödynnämme tuotannossamme mahdollisimman laajasti käytettyjä ylijäämämateriaaleja ja sivuvirtoja. Tuotannostamme valmistuu mm. Ekovilla-eristettä ja geopolymeerien raaka-aineita ja CE-merkittyä uusiopuhallusvillaa.

Tutustu EcoUp-konsernissa tuotettaviin vähähiilisiin tai hiilineutraaleihin rakentamisen materiaaleihin. Lisää tietoa löydät kunkin tuotteet asiakassivustolta!

Tuotteemme ja palvelumme

Tutustu vähähiilisen rakentamisen tuotteisiin ja palveluihimme! Me voimme auttaa sinua kasvattamaan projektisi hiilikädenjälkea ja kutistamaan -jalanjälkeä: Puupohjaisilla materiaaleilla rakennuksiin syntyy pitkäikäisiä hiilivarastoja. Purkurakentamisen tuotteista me teemme uutta raaka-ainetta rakentamisen tarpeisiin.

  • Resurssitehokkuus

    Hyödyntämällä jo kierrossa olevia materiaaleja säästetään luonnovaroja.

  • Päästövähennykset

    Uusiomateriaalien käyttö auttaa vähentämään kasvihuonepäästöjä.

  • Hiilivarastot

    Mm. puupohjaiset materiaalit varastoivat hiiltä rakenteisiin vuosikymmeniksi.

Mineraalivillan käsittely rakeiksi

Laitteisto rakennus- ja purkujätteen prosessointiin

Avullamme rakennus- ja purkujäte saa uuden elämän uusina tuotteina. Laitteistomme jauhaa jätteestä uusia, arvokkaita raaka-aineita jotka vähentävät neitseellisten raaka-aineiden tarvetta.

Lue lisää!

Reseptuurin avulla uusia tuotteita uusioraaka-aineesta

Rakennus- ja purkujätteestä jauhettu raaka-aine sopii monille tuotevalmistajille raaka-aineeksi. Jotta uusiomateriaalin käyttöönotto on sujuvaa, tarjoamme asiakkaillemme reseptuurin, jonka avulla jauheesta valmistuu vaatimusten mukaisia, laadukkaita uusia tuotteita.

Ekovilla-eriste

Hengittävän ja luonnollisen lämpimän Ekovilla-eristeen raaka-aineena on uusiokäytetty puukuitu. Ekovilla on lämmin, turvallinen ja pitkäikäinen valinta.

Kiinnostaako resurssitehokas ja vähähiilinen rakentaminen?

Jätä meille yhteydenottopyyntö! Me palaamme pikimmin asiaan. Huomaat, kuinka hauskaa ekologisempi rakentaminen onkaan, kun kumppani on oikea!

Jätä meille yhteydenottopyyntö!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.