Vihreän rakentamisen ratkaisut

EcoUp vastaa vihreän rakentamisen tarpeisiin kahden liiketoiminnan avulla. EcoUp tuottaa materiaaleja ja tuotteita vähähiilisen rakentamisen tarpeisiin – eristeitä, akustiikkatuotteita ja kuituja. Lisäksi yhtiö kirittää rakentamisen kiertotaloutta kehittämällä laitteistoa mineraalipohjaisen rakennusjätteen uusiokäyttöä varten.

Me autamme rakentamisen alaa kohti ympäristö­tavoitteita

Ympäristölle hyvien ratkaisujen tuottaminen on arkijärkinen ja kestävä valinta liiketoiminnan kannalta. Rakentamisen ilmastotavoitteiden toteutuminen kaipaa uudenlaisia, tulevaisuuteen kantavia ratkaisuja, ja niitä me tuotamme.

Konsernimme liiketoiminta jakautuu kahteen alueeseen:

  • Tuotteet ja palvelut -liiketoiminnan tehtävä on tuuppia eteenpäin hiilineutraalin rakennetun ympäristön tavoitetta ja auttaa kumppaneitamme rakentamaan kestävästi.
  • Kiertotalousteknologiat-liiketoiminnan tehtävänä on kirittää hylättyjen mineraalipoohjaisten materiaalien käyttöä osana rakentamista. Näin mahdollistamme kierrätysalan toimijoille uudenlaista liiketoimintaa, joka perustuu patentoimamme teknologian hyödyntämiseen uusioraaka-aineen valmistamisessa. Tehdään purettavista rakennuksista materiaalipankkeja!

Kaikki toimintamme tähtää siihen, että hylättyjä materiaaleja hyödynnetään yhä enemmän osana kestävää ja resurssiviisasta rakentamista. Materiaaleilla on väliä!

Tutustu Ekovillan ja EcoUp Hakun sekä Uudenmaan Imupalvelun asiakassivustoihin

Hiilineutraali rakennettu ympäristö syntyy oikeista materiaaleista

Konsernimme Ekovilla-brändi on vastaus tulevaisuuden rakentamisen tarpeisiin – ja saatavilla jo nyt.

Hankalasti vältettävät päästöt voi kompensoida

Ekovilla-tuotteet ovat aivan todennetusti nettohiilinegatiivisia. Ekovillan tuotannossa syntyy siis vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin tuotteemme varastoi. Näin syntyy pitkäaikainen hiilivarasto, jonka olemme kaupallistaneet Puro.earth-markkinapaikan hiilenpoisto-oikeussertifikaateiksi.

Hylätyn materiaalin uusi elämä alkaa EcoUpin käsissä.

Kiinnostaako resurssiviisas ja vähähiilinen rakentaminen?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, tehdään yhdessä rakentamisesta vihreää.

Jätä meille yhteydenottopyyntö!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.