Kiertotalous rakentamisen ratkaisut

EcoUp vastaa vihreän rakentamisen tarpeisiin usean liiketoiminnan avulla. EcoUp tuottaa materiaaleja ja tuotteita vähähiilisen rakentamisen tarpeisiin – eristeitä, akustiikkatuotteita ja kuituja. Lisäksi yhtiö kirittää rakentamisen kiertotaloutta patentoidun teknologian, rakennusjätteen uusiokäyttöä varten luodun reseptiikan ja jätejauheesta valmistettujen lopputuotteiden avulla.

Me autamme rakentamisen alaa kohti ympäristö­tavoitteita

Ympäristölle hyvien ratkaisujen tuottaminen on arkijärkinen ja kestävä valinta liiketoiminnan kannalta. Rakentamisen ilmastotavoitteiden toteutuminen kaipaa uudenlaisia, tulevaisuuden ratkaisuja, ja niitä me tuotamme. Konsernimme liiketoiminta jakautuu kahteen alueeseen:

  • Tuotteet ja palvelut -liiketoiminnan tehtävä on tuuppia eteenpäin hiilineutraalin rakennetun ympäristön tavoitetta ja auttaa kumppaneitamme rakentamaan kestävästi.
  • Teknologiaiiketoiminnan tehtävänä on kirittää hylättyjen mineraalipohjaisten materiaalien käyttöä osana rakentamista. Näin mahdollistamme kierrätysalan toimijoille uudenlaista liiketoimintaa, joka perustuu patentoimamme teknologian hyödyntämiseen uusioraaka-aineena sekä uusien vähähiilisten lopputuotteiden valmistuksessa. Tehdään purettavista rakennuksista materiaalipankkeja!

Tutustu Ekovillan, EcoUp WasteX:n, Cubecon sekä Uudenmaan Imupalvelun asiakassivustoihin.

Hiilineutraali rakennettu ympäristö syntyy oikeista materiaaleista

Konsernimme Ekovilla-brändi on vastaus tulevaisuuden rakentamisen tarpeisiin – ja saatavilla jo nyt.

Hankalasti vältettävät päästöt voi kompensoida

Ekovilla-tuotteet ovat todennetusti nettohiilinegatiivisia. Ekovillan tuotannossa syntyy siis vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin tuotteemme varastoi. Näin syntyy pitkäaikainen hiilivarasto, jonka olemme kaupallistaneet Puro.earth-markkinapaikan hiilenpoisto-oikeussertifikaateiksi.

Kiinnostaako resurssiviisas ja vähähiilinen rakentaminen?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, tehdään yhdessä rakentamisesta vihreää.

Jätä meille yhteydenottopyyntö!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.