EcoUp nousi Sitran julkaisemalle Kiertotalouden Kiinnostavimmat 2.1 -listalle

Sitra on päivittänyt Kiertotalouden kiinnostavimmat -listaa jo vuodesta 2017. Tuona aikana kiertotalous on noussut yksittäisten edelläkävijöiden toiminnasta kannattavaksi liiketoiminnaksi yhä useammalle yritykselle.

Uusi Kiertotalouden kiinnostavimmat 2.1 -lista esittelee 41 edelläkävijäyritystä, jotka tarjoavat ratkaisuja globaaliin kestävyyskriisiin.

Listalle haki 168 yritystä, joista Sitran ja sen sidosryhmien kiertotalousasiantuntijoista koostuva raati valitsi mukaan 41 kiinnostavinta.

(lähde)

”Rakennusalan kiertotalousratkaisuilla on valtava potentiaali. Haastavasta materiaalista, eli aiemmin hyödyntämättä jääneestä rakennusten purkuvillasta on kehitetty uusi tuote, joka tuo mitattavia hyötyjä ympäristölle ja yrityksille.”

Kiertotalouden kiinnostavimmat 2.1 -asiantuntijaraati

 

EcoUp on kiertotalouskonserni, joka valmistaa hiilineutraalia eristevillaa ja uusiokäyttää rakentamisen sivuvirtoja ja kehittää teknologiaa rakentamisen materiaalien ja jätteen uusiokäyttämiseksi. Toimitusjohtaja Antti Ollikainen uskoo, että rakentamisen kiertotaloutta tukemalla yhtiö voi muuttaa maailmaa.

Tutustu EcoUpin tarinaan tästä!