Haussa Chief Engineer, kiertotalousteknologiat, EcoUp Oy

Hakuaika päättyy 04.10.2021

Ovatko kiertotalous ja ekologiset innovaatiot lähellä sinunkin sydäntäsi? Hienoa! EcoUp Oyj hakee joukkoonsa kunnianhimoista Chief Engineeria! Haemme EcoUp Oyj:een Chief Engineeria vakituiseen työsuhteeseen.

Chief Engineerin päätehtävänä on vastata mineraalipohjaisten materiaalien jalostamista ja uusiokäyttöä varten kehitettyjen tuotantolinjojen suunnittelusta ja valmistuksesta sekä kone- ja laiteteknologioiden kehittämisestä ja teollistamisesta. Hän vastaa myös tähän kokonaisuuteen liittyvistä alihankkijasuhteista. Chief Engineer on vahvasti mukana jo alkuvaiheen innovaatioprojekteissa erityisesti laitteistojen teollistamisen näkökulmasta. Lisäksi hän toimii tarvittaessa asiakasrajapinnassa asiantuntijaroolissa, ja osallistuu tuotantolinjojen käyttöönoton suunnitteluun ja toteuttamiseen. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista.

Chief Engineer kuuluu liiketoiminta-alueen johtoryhmään, raportoi toimitusjohtajalle ja toimii esihenkilönä pienelle mutta kasvavalle suunnittelijatiimille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • vahvaa kokemusta tuotantolinjojen suunnittelusta ja valmistamisesta, tuntemusta konepajateollisuudesta
  • soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. mekaniikka, pneumatiikka tai hydrauliikka)
  • mineraalipohjaisten materiaalinen tuntemus sekä kaivosteollisuuden laitetuntemus katsotaan eduksi.
  • yrittäjähenkistä, itseohjautuvaa ja tavoitteellista työtapaa
  • koeteltua kykyä ottaa vastuuta ja tehdä päätöksiä
  • neuvottelu- ja yhteistyötaitoja
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävä edellyttää myös keskeneräisyyden ja paineen sietokykyä sekä ongelmanratkaisutaitoja. Hakemamme henkilö ei näe haasteita, vaan ratkaisuja ja hänellä on hyvät viestintätaidot.

Yhtiöllä on tuotantolaitos Tarvasjoella Varsinais-Suomessa. Käytössäsi on remote-office työskentelymahdollisuus mutta työ edellyttää säännöllistä läsnäoloa laitoksella. Voit aloittaa työskentelyn nopeasti tai sopimuksen mukaan.

EcoUp tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa konsernin menestykseen teknologian kautta – pääset luomaan puhtaampaan tulevaisuutta niin luonnolle kuin jälkipolvillekin. Lisäksi yritys tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan, konsernin palkkiomallin ja mahdollisuuden näyttää kykysi vahvasti kasvavassa liiketoiminnassa.

Hae tehtävää heti – haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla. Liitä hakemukseesi englanninkielinen CV.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.

Hae tehtävää