KEHITYSPÄÄLLIKKÖ, kiertotalousteknologiat

KEHITYSPÄÄLLIKKÖ, kiertotalousteknologiat EcoUp Oy

Hakuaika päättyy 16.08.2021

Ovatko kiertotalous ja ekologiset innovaatiot lähellä sinunkin sydäntäsi? Hienoa! EcoUp hakee joukkoonsa kunnianhimoista kehityspäällikköä!

Haemme EcoUp Oy:een kehityspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Kehityspäällikön päätehtävänä on vastata kone- ja laiteteknologian jatkuvasta kehityksestä. Hän on vahvasti mukana etsimässä ja innovoimassa laiteratkaisuja, jotka mahdollistavat mineraalipohjaisten materiaalien jalostamisen ja uusiokäytön. Lisäksi kehityspäällikkö mm. tukee alihankintaa, ja toimii tarvittaessa asiakasrajapinnassa vahvana asiantuntijana. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista.

Kehityspäällikkö kuuluu liiketoiminta-alueen johtoryhmään ja raportoi toimitusjohtajalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • vahvaa kokemusta teollisuudesta vastaavista tehtäväistä
  • soveltuvaa teknistä koulutusta esim. kone-/automaatiotekniikka, tuotantotekniikka, materiaalitekniikka
  • yrittäjähenkistä, itseohjautuvaa ja tavoitteellista työtapaa
  • koeteltua kykyä ottaa vastuuta ja tehdä päätöksiä
  • neuvottelu- ja yhteistyötaitoja
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävä edellyttää myös keskeneräisyyden ja paineen sietokykyä sekä ongelmanratkaisutaitoja. Hakemamme henkilö ei näe haasteita, vaan ratkaisuja ja hänellä on hyvät viestintätaidot.

Yhtiöllä on laitos Tarvasjoella Varsinais-Suomessa. Käytössäsi on remote-office työskentelymahdollisuus mutta työ edellyttää säännöllistä läsnäoloa laitoksella. Voit aloittaa työskentelyn nopeasti tai sopimuksen mukaan.

Mineraalipohjaisten materiaalinen tuntemus sekä kaivosteollisuuden laitetuntemus katsotaan eduksi.

EcoUp tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa konsernin menestykseen teknologian kautta – pääset luomaan puhtaampaan tulevaisuutta niin luonnolle kuin jälkipolvillekin. Lisäksi yritys tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan, konsernin palkkiomallin ja mahdollisuuden näyttää kykysi vahvasti kasvavassa liiketoiminnassa.

Hae tehtävää heti – haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla. Liitä hakemukseesi englanninkielinen CV.

Hae työpaikkaa

Lisätietoja antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), tavoitettavissa 16.8.2021 jälkeen.