Haemme tuotantojohtajaa vastaamaan Ekovilla-eristeiden tuotannosta

Vähähiilinen rakentaminen tarvitsee tekijänsä. Nyt haussa on kehittämiskykyinen ja innostuvaa tuotantojohtaja vastaamaan Ekovilla-eristeiden tuotantolaitosten johtamisesta ja toiminnan jatkuvasta parantamisesta.

Haemme EcoUp Oyj:lle tuotantojohtajaa, jonka päätehtävä on vastata konsernin Ekovilla-eristeen tuotantolaitosten johtamisesta ja toiminnan kehittämisestä. Tehtävä on vakituinen. Voit aloittaa työskentelyn tehtävässä lomien jälkeen joustavasti. Rekrytointikumppanina toimii Barona Engineering mutta työllistyt tehtävässä vakituiseen työsuhteeseen EcoUpille.

Tuotantojohtajana vastaat tuotannollisen toiminnan kehittämisestä ja jatkuvasta parantamisesta niin kustannusten, tehokkuuden, kapasiteetin kuin toimitusvarmuuden osalta. Vastaat lisäksi uusien tuotteiden ottamisesta tuotantoon sekä logistiikasta. Tärkeimmät tuotantolaitokset sijaitsevat Kuusankosken ohella Kiimingissä ja Ylistarossa, henkilöstöä on niissä yhteensä n. 40 –50. Tuotantojohtaja kuuluu konsernin johtoryhmään ja raportoi toimitusjohtajalle.

Tuotantojohtajan tehtävän sijoituspaikka on Kuusankoskella, jossa sijaitsevat konsernin levyeristetahdas sekä yksi puhallusvillatehtaista. Tehtävä edellyttää myös matkustusvalmiutta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta sekä kokemusta ja näyttöjä mielellään prosessiteollisuuden tuotannon onnistuneesta johtamisesta ja kehittämisestä
  • Erinomaista johtamisosaamista ja -asennetta sekä yhteistyötaitoja
  • Logistiikan ymmärrystä sekä hankintaosaamista
  • Hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista.

 

Voit olla hakemamme henkilö, jos lisäksi olet asenteeltasi innovatiivinen ja kehityssuuntautunut. Olet henkilö, joka johtaa esimerkillä ja kykenee rakentamaan voittavan joukkueen.

EcoUp tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa konsernin menestykseen – pääset myös luomaan puhtaampaan tulevaisuutta niin luonnolle kuin jälkipolvillekin. Lisäksi yritys tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan, konsernin palkkiomallin ja mahdollisuuden näyttää kykysi vahvasti kasvavassa liiketoiminnassa.

Hae tehtävää heti – haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla. Liitä hakemukseesi englanninkielinen CV.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Barona Engineeringin rekrytointipäällikkö Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.

 

EcoUp Oyj lyhyesti

EcoUp Oyj edistää rakennusteollisuuden vihreää siirtymää tuottamalla hiilineutraaleja, energiatehokkaita ja kiertotalouteen pohjaavia materiaaleja, palveluita ja teknologiaa. Konsernin ratkaisut auttavat rakennusalan toimijoita keventämään omaa ympäristökuormitustaan ja vastaavat yhä kasvavaan vähähiilisten rakennusmateriaalien tarpeeseen. Yhtiöllä on yli 40 vuotta kokemusta kiertotalousratkaisujen kehittämisestä ja toimittamisesta asiakkaille. Konsernin liikevaihto tilikaudella 2021 oli 31,4 miljoonaa euroa ja se työllisti 160 henkilöä. EcoUpin osake noteerataan Nasdaq Helsingin First North Growth Market -markkinapaikalla