Digitaalisen markkinoinnin osaaja, Oulu

Kiertotalouskonserni EcoUp Oyj:n tehtävä on keventää rakentamisen ympäristökuormitusta.

Kiertotalous on meidän juttumme. Otamme jätejakeen ja muutamme sen uudeksi raaka-aineeksi tai rakentamisen lopputuotteeksi, vieläpä hyvin energiatehokkaasti. Teemme taikoja mm. kotikeräyspaperille ja mineraalivillajätteelle, lopputuloksesta hyötyvät niin pientalojen rakentajat, rakennuttajat kuin betoninvalmistajat  –  ja tietenkin ympäristö. Rakentaminen voi ahmia luonnonvaroja ja tupruttaa päästöjä, sille me haluamme laittaa pisteen.

Nyt haemme tiimimme markkinointiassistenttia hoitamaan digitaalista markkinointia ja somea, jotta tärkeä sanomamme kantaa entistäkin kauemmaksi.

Sinun tehtäviisi kuuluvat moninaiset digimarkkinointiin ja sisällöntuotantoon liittyvät asiat. Kokonaisuutta voidaan optimoida vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan:

  • Pidät yllä verkkosivustoja
  • Tuotat someen sisältöjä, moderoit jos tarpeen ja pidät kanavat elävinä
  • Saatat kuvata videota, napsia kuvia ja kirjoittaa erilaisia tekstejä
  • Tutkailet tarjotuista mediapaikoista meille sopivimmat
  • Tarkastelet meitä Googlen työkalujen kautta
  • Osallistut suunnitteluun ja annat näkökulmasi siihen, mitä tehdään ja miten.

Sinä voit olla opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut, sopivasti kouluttautunut henkilö, jolla on tuntumaa markkinointiin ja ymmärrystä sosiaalisesta mediasta. Hyvä organisointikyky on aina plussaa. Kokemusta merkittävämpää on halu kehittyä markkinoinnin ammattilaiseksi ja rohkeus tarttua toimeen.

Meillä tekisit työsi pääasiassa Ekovilla-eristebrändin parissa. Ekovillan markkinoinnin pohja on vankka ja brändi tunnetaan, siksi näille kärryille on helppo hypätä. Tarjolla on toistaiseksi voimalla oleva työsopimus, mukava työyhteisö ja toimisto keskellä Oulua, liikuntaetu ja hyvää kahvia. Palkka 2300 – 2700 eur, riippuen tehtävään valittavan kokemuksesta ja yhdessä sovittavasta työnkuvasta.

Hae näin:

Lähetä meille hakemuksesi ja liitä mukaan työnäytteesi, jos sinulla sellainen on. Näyte voi olla sometili, jota olet kasvattanut tai vlogi, jota teet  aktiivisesti. Jos sinulla on LinkedIn-tili, linkitä myös se hakemukseesi. Muotovaatimuksia enemmän meitä kiinnostaa osaamisesi ja kokemuksesi. Hakuaika päättyy 28.2.2022.

Lisätietoja tehtävästä:

Sanna Räsänen

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö

040 7068886 / sanna.rasanen@ecoup.fi