Mikä on EcoUp?

Näin se on, yhden jäte on toisen aarre. Me olemme niitä, jotka näkevät aarteen.

Olemme täällä vähentämässä rakentamisen ympäristökuormitusta, ja sitä tehtävää me toteutamme kiertotalouden keinoin. Ready-to-roll -laitteistomme muuttaa jätteen raaka-aineeksi ja reseptuurimme avulla syntyy uusia, ekologisia tuotteita.

Jätteestä uusia tuotteita

Me EcoUpilla olemme kehittäneet laitteiston, jonka avulla rakennus- ja purkujätteestä voidaan jauhaa energiatehokkaalla tavalla uutta raaka-ainetta rakentamisen tarpeisiin. Ja jotta uusi materiaali saadaan hyötykäyttöön, olemme me kehittäneet myös reseptuurin, jonka avulla asiakkaamme voivat valmistaa  jauheesta uusia, laadukkaita tuotteita ja korvata neitseellisiä raaka-aineita.

Lue lisää

Miten toteutamme tarkoitustamme?

Loppu materiaaliylijäämälle

Me teemme rakentamisen kiertotalouden ratkaisuja, joiden lähtökohtia ovat hiilineutraalius, arvoa lisäävä upcycling ja energiatehokkuus. Tehtävämme on edistää ekologista, vähähiilistä ja resurssitehokasta rakennusteollisuutta, pala kerrallaan.

Me yhdessä olemme EcoUp

Konsernissamme tiivistyy vuosikymmenien osaaminen kiertotaloudesta ja materiaalivirtojen hallinnasta. Kokemuksemme yhdistyy  palavaan intoon kehittää yhä tehokkaampia prosesseja joista hyötyvät aivan kaikki.

Hiilineutraali rakentaminen

Paljon on puhetta päästöleikkauksista ja kierrättämisestä, kuinka tavoitteet ovat vielä kaukaisia. Vaikka rakennusjätteen kierrättämiseen liittyy vielä haasteita, se ei mielestämme ole ongelma. Meille se on huiman suuri mahdollisuus tehdä oikeasti hyviä tekoja.

Kiertotalousteknologia rakennus- ja purkujätteen uusiokäyttöön

Me kehitämme ja tarjoamme asiakkaillemme teknologiaa mineraalipohjaisen rakennus- ja purkujätteen jalostamiseksi uusiksi raaka-aineiksi, joista voi valmistaa uusia, ekologisempia rakennustuotteita. Teknologiaratkaisumme kattavat niin menetelmät kuin tarvittavat koneet sekä tuen raaka-aineiden verifiointiin.

Lue lisää

Ekovilla-eriste kierrätetystä puukuidusta

Hengittävän ja luonnollisen lämpimän Ekovilla-eristeen raaka-aineena on uusiokäytetty puukuitu. Ekovilla sitoo hiiltä rakennuksen koko elinkaaren ajan. Ja kun rakennus puretaan, Ekovillan elämä jatkuu, uudelleen ja uudelleen.

Ekovilla

Aloita paremman jäljen jättäminen!

Kiertotalous tarvitsee tekoja. Tilaa uutiskirjeemme ja kuule, mitä voimme yhdessä tehdä vähähiilisen rakentamisen ja materiaalien uusiokäytön edistämiseksi

Tutustu tietosuojaan

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Ajankohtaista