Haussa laborantti

Ovatko kiertotalous ja ekologiset innovaatiot lähellä sinunkin sydäntäsi? Hienoa! EcoUp Oyj hakee joukkoonsa oma-aloitteista ja innostunutta laboranttia vakituiseen työsuhteeseen kehittämään tulevaisuuden rakennusmateriaaleja.

 

Tehtäväsi

Laborantin päätehtävänä on osallistua mineraalipohjaisten kiertotalousmateriaalien materiaalitutkimukseen ja uusien tuotesovellusten kehittämiseen tuotekehityslaboratorioissamme Järvenpäässä ja/tai Tarvasjoella. Työtä pääset tekemään sekä itsenäisesti että osana asiantuntevaa tiivistä tiimiä.

 

Mitä odotamme sinulta

Toivomme soveltuvaa laboratorioalan koulutusta ja mielellään aiempaa työkokemusta. Hallitset tietotekniset perustaidot ja kykenet raportoimaan saavuttamasi tulokset eteenpäin. Haemme yhteistyökykyistä, reipasta ja huolellista työntekijää, joka pystyy toimimaan joustavasti erilaisissa tilanteissa ja jolla on aito kiinnostus oppia uutta. Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

 

Lisätietoja antaa Tutkimusjohtaja Hanna-Kaisa Koponen, hanna-kaisa.koponen@ecoup.fi, p. 040-7368651

 

Hae tehtävää heti – haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen sähköpostilla osoitteeseen hanna-kaisa.koponen@ecoup.fi viimeistään 21.11.2021.

 

EcoUp Oyj lyhyesti

 

EcoUp on kiertotalouskonserni, jonka toimintaa ohjaavat hiilineutraalius, energiatehokkuus ja materiaalien uusiokäyttö. EcoUp tarjoaa asiakkailleen erityisesti rakennusalan tarpeisiin hiilineutraaleja, ylijäämävapaita ja energiaa säästäviä tuotteita, palveluita ja teknologiaa, jotka auttavat yhtiön asiakkaita tekemään omasta toiminnastaan ympäristöystävällisempää. Ekovilla on ollut osa suomalaista kiertotalouskonsernia vuodesta 2019 alkaen. EcoUp Oyj on listattu Nasdaq First North Growth Market -markkinapaikalle.

 

Lue lisää: www.ecoup.fi