Me olemme EcoUp

Me EcoUpilla tiedämme, miten materiaaleille annetaan uudenlainen elämä ja tarkoitus.

Siksi me tuotamme ekologisia rakennusalan tuotteita ja palveluita asiakkaillemme ja kumppaneillemme. Arvokkaat resurssit tulee pitää kierrossa, aina uudelleen ja uudelleen.

Konsernimme toimintaa ohjaavat energiatehokkuus, ekologisuus ja materiaalien uusiokäyttö. Me uskomme, että hiilineutraalisti ja resurssitehokkaasti toimiva tulevaisuuden rakennusteollisuus on lähempänä kuin luullaan. Muutos alkaa pienillä oikeansuuntaisilla askelilla. Meidän kanssamme on hyvä ottaa se ensimmäinen.

Ekologisuus ei ole hankalaa

Kiertotaloudessa kaikki voittavat: meidän asiakkaamme, me ja luonnollisesti ympäristö.  Asiakkaamme ovat usein iloisesti yllättyneitä siitä, miten helppoa ja samalla käytännöllistä ekologinen rakentaminen ja vastuullinen materiaalien hallinta voi oikean kumppanin kanssa olla.

Me etsimme uusia tapoja uusiokäyttää rakennusmateriaaleja entistäkin laajemmin. Jos jotain ei vielä ole tehty, ei se tarkoita, ettei sitä pitäisi tehdä. Se tarkoittaa sitä, että me olemme uuden tehtävän edessä, luomassa parempaa tulevaisuutta ja järkevää liiketoimintaa. Mahdollisuudet ovat huikeat!

Meillä on kokemusta ja palo kehittää uutta

Ecoup-konsernin tarina alkaa jo vuodesta 1979, jolloin Ekovilla-eriste sai alkunsa. Joskus ajatellaan, etteivät kokemus ja innovaatiot mahdu samaan pöytään, mutta me tiedämme ettei se pidä paikkansa. Vuosien saatossa olemme omaksuneet tavan nähdä mahdollisuudet eri tavalla kuin muut, ja kokemuksemme ansiosta meillä on rohkeutta viedä näkemyksemme käytäntöön liikaa sumplimatta. Kun tekemistä ohjaa palo luoda uutta ja entistä parempaa meille kaikille, on menestyminen väistämätön lopputulos.

EcoUp-kiertotalouskonserniin kuuluvat Ekovilla Oy, Eko-Expert Oy sekä Uudenmaan Imupalvelu Oy.

Hiilineutraali ja resurssitehokas rakennusteollisuus on monien, pienienkin, osien summa. 

Muutos voi alkaa pienestä. Tilaa uutiskirje!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.