Me olemme EcoUp

Meillä uskotaan, että aarre voi piileskellä ihan missä vain. Aarteen löytää se joka osaa katsoa pintaa syvemmälle. Tämä tiili tässä oli aikaisemmin mineraalivillajätettä.

Olisiko sinulla aikaa jutella rakentamisen kiertotaloudesta?

Me EcoUpilla tuotamme ekologisia rakennusalan tuotteita ja palveluita asiakkaillemme ja kumppaneillemme. Palveluidemme avulla autamme asiakkaitamme sujuvoittamaan rakennus- ja purkujätteen käsittelyn prosesseja ja nostamaan työmaiden kiertotalouden astetta. Tuotteemme taas korvaavat neitseellisiä raaka-aineita rakentamisessa ja samalla auttavat vähentämään hiilidioksidipäästöjä. Ei hullumpi homma lainkaan, vai mitä sanot?

Tekoja, ei tyhjää puhetta

Konsernimme toimintaa ohjaavat energiatehokkuus, ekologisuus ja materiaalien uusiokäyttö. Me uskomme, että hiilineutraalisti ja resurssitehokkaasti toimiva tulevaisuuden rakennusteollisuus on lähempänä kuin luullaan. Muutos voi alkaa pienillä oikeansuuntaisilla askelilla. Pelkkä puhe ei maailmaa muuta, mutta tässä meidän junassa matkaat juuri oikeaan suuntaa.

Ekologisuus ei ole hankalaa

Ajatus on, että kaikki voittavat: Meidän asiakkaamme, me ja luonnollisesti ympäristö.  Asiakkaamme ovat usein iloisesti yllättyneitä siitä, miten helppoa ja samalla käytännöllistä ekologinen rakentaminen ja vastuullinen materiaalien hallinta voi oikean kumppanin kanssa olla. Sinulla on tarve ja meillä on siihen ratkaisu, näin helppoa se on.

Aarteen etsintää innovaatioiden äärellä

Jonkun täytyy olla se joka miettii juttuja uusiksi. Me tutkimme ja kehitämme uusia tapoja uusiokäyttää rakennusmateriaaleja entistäkin laajemmin. Jos jotain ei vielä ole tehty, ei se tarkoita, ettei sitä pitäisi tehdä. Se tarkoittaa sitä, että käsillä on hurja mahdollisuus johon on tartuttava. Aarre saattaa olla piilossa seuraavassa purkujäteläjässä. 

Uudistuminen on välttämätöntä

Ecoup-konsernin tarina alkaa jo vuodesta 1979, jolloin Ekovilla-eriste sai alkunsa. Joku saattaisi ajatella, ettei keski-ikäisen kokemus ja innovaatiot mahdu samaan pöytään, mutta eihän se nyt niin ole. Vuosien saatossa olemme omaksuneet tavan nähdä mahdollisuudet eri tavalla kuin muut, ja kokemuksemme ansiosta meillä on rohkeutta viedä näkemyksemme myös käytäntöön liikaa sumplimatta. Kun tekemistä ohjaa palo luoda uutta ja entistä parempaa meille kaikille, on menestyminen väistämätön lopputulos.

Muutos voi alkaa pienestä. Tilaa uutiskirje!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.