Ekologiset rakennusmateriaalit

Valmistamme ekologisia uusiomateriaaleja rakennusteollisuuden käyttöön. Raaka-aineena toimivat niin kierrätetty puukuitu – sinun aamulehtesi  – kuin vaikkapa mineraalivillajäte tai -ylijäämä.

Ekovilla

Hengittävän ja luonnollisen lämpimän Ekovilla-eristeen raaka-aineena on uusiokäytetty puukuitu. Ekovilla sitoo hiiltä rakennuksen koko elinkaaren ajan. Ja kun rakennus puretaan, Ekovillan elämä jatkuu, uudelleen ja uudelleen.

Ekologinen Ekovilla

Ekovilla-tuotteet

Eko-Expert

Ikivilla on  teollisuuden ylijäämävillasta valmistettua puhallusvillaa. Kivivilla, josta tuote on valmistettu, on peräisin mm. talo- ja elementtitehtailta sekä rakennusliikkeiltä. Kivivillan paloja syntyy leikkuujätteenä. Nämä leikkuujätepalat kerätään talteen ja niistä valmistetaan CE-merkittyä puhallusvillaa.

Ikivilla

Eko-Expert palvelut

Eko-Expert

Softwool on kierrätetystä lasivillasta valmistettua puhallusvillaa. Lasivilla, josta tuote on valmistettu, on peräisin mm. talo- ja elementtitehtailta sekä rakennusliikkeiltä. Lasivillan paloja syntyy leikkuujätteenä. Nämä leikkuujätepalat kerätään talteen ja niistä valmistetaan CE-merkittyä puhallusvillaa.

Softwool

Eko-Expert-palvelut

Rewool on Eko-Expertin, Parocin ja Lassila & Tikanojan yhteinen villankierrätyshanke. Elementti- ja talotehtaat, rakennusliikkeet sekä muut asiakkaamme kierrättävät teollisuuden ylijäämävillaa kauttamme. Leikkuuhukasta valmistetaan tehtaillamme CE-merkittyä puhallusvillaa. Puhallusvillat matkaavat konteilla kohti seuraavaa työmaata, jossa suurtehoimurimme puhaltavat villat vaikkapa yläpohjan lisäeristeeksi.

Rewool

Etkö löytänyt etsimääsi? Tai haluatko lisätietoa?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, lupaamme palata asiaan seuraavana työpäivänä. Tuotteistamme löydät kattavasti lisätietoa Ekovillan ja Eko-Expertin verkkosivuilta.

Send us mail

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.